“Marleen heb ik ervaren als een warme steunende therapeut maar ook als een therapeut die durft te confronteren. Ze doet dit op een creatieve en actieve manier waarbij enthousiasme en compassie altijd voelbaar is, maar waarbij zij ook ruimte weet te maken voor rust en troost. De PMT heeft me veel gebracht in een periode waarin ik erg aan mezelf als persoon twijfelde. Marleen is in deze periode altijd naast me blijven staan en mede dankzij haar hulp ben ik mezelf weer kunnen gaan zien als waardevol persoon. Het lukt me zo veel beter om bij mijn gevoel te blijven en ook om te handelen op een manier waardoor het met mij zo goed mogelijk gaat.”

Inger – Leertherapie

“Marleen verstaat haar vak als de beste. Ze is enthousiast, betrokken en laat je op je gemak voelen. Met behulp van oefeningen geeft ze je inzicht in je eigen handelen. PMT heeft me geleerd meer bewust te zijn van mijn eigen behoeftes en grenzen.”

Leonie

“Ik kwam bij Marleen binnen met een burn out en ik had regelmatig last van angstaanvallen. Ik was het gevoel met mijn lichaam kwijt geraakt en was overweldigd door emoties. Samen met Marleen ben ik door middel van oefeningen, maar ook fijne gesprekken de verbinding met mijn lichaam terug gaan vinden. Echt te luisteren naar mijn lichaam in plaats van naar de strenge gedachten die er voor zorgde dat ik voorbij mijn grenzen ging.

Marleen overlegde altijd eerst met mij wat voor oefeningen we konden doen en waar we aan konden werken. ze geeft heel duidelijk aan wat ze gaat doen en houd je goed in de gaten tijdens de oefeningen. er wordt goed gereflecteerd tussen de oefeningen door zodat je goed helder krijgt wat er gebeurt tijdens de oefeningen.

in 6 maanden tijd heb ik de verbinding met mijn lichaam weer terug, ik heb geen angstaanvallen meer en ik heb geleerd om mijn energie beter te verdelen gedurende de dag”. 

Maartje